Jälleenmyyjille:

Liity Appquard Safety -kumppaniohjelmaan

Tervetuloa Appquard Oy:n jälleenmyyjäohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan yrityksellesi merkittäviä etuja ja mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaasi Appquard Safety -turvallisuussovelluksen avulla. Me ymmärrämme, että jokainen jälleenmyyjä on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme joustavia ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Liittymällä kumppaniohjelmaamme saat käyttöösi huippuluokan työturvallisuussovelluksen, joka on räätälöitävissä ja brändättävissä asiakkaidesi tarpeiden mukaan.

Miksi liittyä Appquard Safety -jälleenmyyjäksi?

Kilpailuetu: Tarjoa asiakkaillesi alansa johtavaa turvallisuussovellusta, joka erottaa heidät kilpailijoistaan.

White Label -ratkaisut: Personoi ja brändää Appquard Safety -sovellus omilla logoillasi ja väreilläsi, luoden näin uniikin tuotteen, joka heijastaa yrityksesi identiteettiä.

Täysi tuki: Saat käyttöösi kattavan tukipaketin, mukaan lukien markkinointimateriaalit, koulutuksen ja teknisen tuen, jotka varmistavat, että voit tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista palvelua.

Joustavat hinnoittelumallit: Hyödynnä kilpailukykyisiä hinnoittelumallejamme, jotka mahdollistavat kannattavan liiketoiminnan kasvun.

Yhteistyön mahdollisuudet: Liity osaksi aktiivista yhteisöä, joka jakaa kokemuksia ja parhaita käytäntöjä turvallisuuden edistämiseksi työpaikoilla.

Ota yhteyttä jo tänään

Jos olet valmis laajentamaan tarjontaasi Appquard Safety -sovelluksella ja haluat tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista työturvallisuusratkaisua, ota meihin yhteyttä tänään. Olemme täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa ja toivotamme sinut tervetulleeksi kumppaniohjelmaamme.